Odette Moeskops

‘PATRONEN EN EMOTIES GEBRUIKEN IN HET INTERVENIËREN’

Zo’n twintig jaar werk ik als zelfstandig organisatieadviseur. Een cultuurverandering realiseren, een (top)team dat resultaat of samenwerking wil versterken, het aanpassen aan de omgeving, een MT (directie of bestuur) dat een weerbarstig organisatiepatroon wil doorbreken, zijn voorbeelden van onderhanden vraagstukken. Als adviseur ben ik resultaatgericht, analytisch, relationeel en heb veel oog voor onderstromen en het effect daarvan op werk en verandering.

De ‘logica’ van de onderstroom fascineert mij: de rol van emoties en wat dit bijdraagt of belemmert. Om de onderstroom te lezen, gebruik ik het systeempsychodynamisch perspectief. In 2014 verscheen mijn boek “Doorbreken van organisatiepatronen”.

Ik houd van werken in de weerbarstigheid, van reflectie op het handelen, van het verbinden van ervaringen aan concepten en pendel graag tussen praktijk en theorie. Ik leer dat ook aan anderen. Zodat je meer kunt doorgronden: in patronen en emoties verbonden met organiseren en veranderen en dit kunt benutten in het interveniëren.

Meer informatie op www.roodpurper.nl

Telefoon: 06 245 58 752
E-mail: omoeskops@roodpurper.nl

Image
oktober 2023
Geen evenementen gevonden!
Image