Edwin Kaats

'Durf de samenwerking
ter discussie te stellen'

Edwin is graag daar waar verbinding wordt gemaakt, daar waar wordt gepoogd om samen te werken. Hij probeert er zelf aan bij te dragen, als adviseur en als procesbegeleider. Samenwerking is gaandeweg zijn passie geworden. Met alle kansen die het biedt, maar ook met alle tekortkomingen en lastige bijverschijnselen.
Samenwerking is de moeite waard maar niet tegen elke prijs. Het kan raadzaam zijn om samenwerking niet te willen. Omdat het er gewoonweg niet in zit, en het bevrijdend of behulpzaam kan zijn om dat te uiten. En omdat het toelaten van de gedachte dat we niet samenwerken soms beter laat zien wat we verliezen als we het niet doen, en wat ons de samenwerking echt waard is.
Uiteindelijk komt het in samenwerking aan op dat gesprek, waarin we uitspreken dat we van elkaar afhankelijk zijn en in hoeverre we elkaar nodig hebben om een kans te verzilveren of een probleem op te lossen. Edwin is graag begeleider van dat gesprek, met kennis van samenwerking, met aandacht voor de opgave, maar vooral met gevoel voor de mogelijkheden van verbinding aan de tafel.
Edwin is niet alleen adviseur en procesbegeleider. Hij doet onderzoek naar de betekenis en werking van samenwerking, en ontwikkelt hij praktische hulpmiddelen op het gebied van allianties, netwerken en netwerkleiderschap. Meer informatie op www.edwinkaats.nl

Telefoon: 06 53 57 68 62
E-mail:edwin@commoneye.nl

Image
september 2019
Geen evenementen gevonden!
Image