Tweedaagse Antwoorden op de onderstroom

Ken je dat?
Alles voelt ineens heel ontspannen, licht en kloppend. Het is duidelijk wat je met die lastige situatie aan moet. Je voelt je rustig en krachtig. Zoals je het ziet en voelt klopt het in een groter geheel dat je als het ware ‘draagt’. Dan ben je in resonantie: afgestemd op de onderstroom én je kunt er vanuit een innerlijke kracht op antwoorden.
Maar er zijn ook momenten dat het heel anders gaat. Je vraagt je af hoe met een situatie om te gaan, terwijl je geen optie ziet waar je echt in gelooft of blij van wordt. In het contact met iemand anders merk je dat je steeds verder van elkaar verwijderd raakt. Hebben je inspanningen zin en geven ze jou voldoende zin? Je ervaart knopen en spanningen in je lijf die je onrustig, boos of onzeker maken.
Antwoorden vanuit lijfelijke resonantie gaat over het ontwarren van die knopen. Je gewaar te worden van welke patronen je onderdeel bent geworden en wat jij en je omgeving echt nodig hebben.
De tweedaagse is op 2 en 3 juni, locatie ISVW in Leusden. Voor meer informatie ga naar Paul Kloosterboer of naar de website van Tijn Ponjee

Datum

02 jun 2022
Verlopen!

Locatie

Leusden

Organisator

Paul Kloosterboer

CONTACT

Bij vragen kunt u een mail sturen naar info@deambachtsschool.org of naar het mailadres van een van de collega’s van de ambachtsschool.

MEER WETEN OVER ONS 

Wilt u meer weten over de Ambachtsschool klik hier

GEGEVENS

Stichting de Ambachtsschool voor Organiseren en Veranderen is ingeschreven bij de KvK onder nummer 69195641.

Lees onze privacyverklaring.

WEBSITE

portretten William Moore
vormgeving Jet Westbroek
bouw Marjolijn Zegers

Privacyvoorkeur centrum

Necessary

Advertising

Analytics

Other